3+1 βήματα που θα σε χαλαρώσουν μετά από μία κουραστική μέρα! Δημοσιεύτηκε σε: Uncategorized

Πόσες φορές έχεις γυρίσει κουρασμένη στο σπίτι μετά από μία γεμάτη – υποχρεώσεις- μέρα και έχεις ανάγκη λίγη προσωπική φροντίδα για να χαλαρώσεις; Θα απαντήσουμε εμείς για σένα, γιατί είμαστε γυναίκες και ξέρουμε, αμέτρητες!

Οι ειδικοί της Natural Beauty By Sampani είναι εδώ για να σου πουν 3+1 βήματα που θα σου προσφέρουν λίγο φρεσκάδα και αναζωογόνηση που τόσο έχεις ανάγκη μετά από μία τέτοια μέρα.

Βήμα 1ο: Ζεστό μπάνιο με το αγαπημένο σου αφρόλουτρο. Πάρε το χρόνο σου και άσε το νερό να κυλάει πάνω σου για όσο το έχεις ανάγκη! Άλλωστε το νερό σύμφωνα με τους ειδικούς προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση από μόνο του.

Βήμα 2ο: Αφού βγεις από το μπάνιο εφάρμοσε σε όλο σου το σώμα το Renew & Blossom Body Oil για να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου, να επαναφέρεις την ελαστικότητά της και φυσικά να απολαύσεις την υπέροχη λουλουδάτη μυρωδιά.

Βήμα 3ο: Συνέχισε κάνοντας ελαφρύ μασάζ σε όλο το σώμα με το βούτυρο σώματος Renew & Blossom που απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και θρέφει βαθιά την επιδερμίδα. Οι μαλακτικές του ιδιότητες θα αναζωογονήσουν την επιδερμίδα σου.

Βήμα 4ο (Bonus): Τέλειωσε την περιποίησή σου ψεκάζοντας με το Renew & Blossom Body mist για να κλειδώσεις όλα τα αρώματα στο σώμα σου.

Ακολούθησε τα παραπάνω βήματα και θα μας θυμηθείς, καμία κουραστική μέρα δε θα τελειώνει πια με το συναίσθημα της κούρασης.